Home
Werkwijze


 


Mijn werkwijze is een combinatie van technieken die ik afgelopen jaren heb geleerd en zelf verder heb ontwikkeld. Ik heb o.a. cursussen en opleidingen in Reiki, Aurahealing en Sjamanisme gevolgd. Daarnaast heb ik me de afgelopen 18 jaar gespecialiseerd in "Energetische behandelingen". Dit is een techniek die ik zelf heb ontwikkeld en die gebaseerd is op de werking van trillingen en frequenties in het lichaam. Deze trillingen en frequenties voel ik met mijn handen en kan ik omzetten tot gezonde frequenties. Daarmee worden de cellen versterkt en kunnen zelfs organen geheel opnieuw opgebouwd worden. Met deze techniek heb ik heb ik afgelopen jaren bijzondere resultaten mogen bewerkstelligen. In principe kunnen álle aandoeningen worden behandeld; uiteenlopend van blessures tot ernstiger en langduriger klachten.


In de eerste behandeling bekijk ik welk type behandeling nodig is. Ik repareer altijd het energieveld en alle hoofdchakra's.
Het is bij healing van belang dat alle chakra's goed in balans zijn want anders is de kans groot dat klachten terug blijven komen. In de tweede behandeling controleer ik standaard of het lichaam voldoende kracht heeft om de balans vast te houden. Indien dit niet het geval is, zet ik de chakra's tijdelijk 'vast'. Zodra het lichaam dit proces weer zelfstandig kan oppakken, laat ik dit weer 'los'. Het is uiteindelijk natuurlijk de bedoeling dat een individu dit proces weer zelfstandig oppakt. De kans is groot dat zodra de chakra's zelf weer op orde zijn, de klachten door het eigen lichaam weer kunnen worden opgelost.    
 

De vervolgbehandelingen kunnen heel variërend zijn, afhankelijk van wat ik op dat moment tegenkom. Om de balans te herstellen maak ik gebruik van alle bovenstaande technieken, afhankelijk van wat op dat moment nodig is. Dat kan variëren van het schoonmaken van de aura, het terugplaatsen van verloren zielsdelen met sjamanisme, het verwijderen van energie uit de aura die niet bij de energie van de persoon zelf hoort of het opnieuw opbouwen van cellen door middel van het gericht sturen van energie naar de specifieke plaats in het lichaam waar het nodig is. Meer informatie vindt u op de pagina behandelingen.

Eigenlijk ben ik als genezer bezig met Kwantumfysica. Zoals David Albert, Ph. D. in het boek "What the Bleep do we Know" het zo kernachtig weet te
verwoorden:
"Aa
n de ene kant is dit een intens paradoxale, raadselachtige, conceptueel verwarrende theorie. Aan de andere kant is het geen optie om maar af te wijzen of te negeren, omdat blijkt dat ze het krachtigste instrument is voor het voorspellen van het gedrag van fysische systemen waarover we ooit hebben beschikt."